Kaikki hyvä ja mukava loppuu aikanaan

 Nyt on tällä reissulla tavattu ja ohjattu nuoria ja aktiivi urheilijoita, eilen oli vuorossa ex-aktiivit jotka edelleen on juoksun parissa aktiivi kuntoilija. Tapasin noin kaksikymmentä entistä juoksijaa jotka oli urheilleet samaan aikaan kun minäkin, olihan siellä monia jotka on osallistunut Faron katujuoksuun jossa minäkin olen ollut useasti, tänäkin vuonna sen piti olla 08.01 ja olisin osallistunut, mutta ei ollut, oli Korona.

Päivä meni mukavasti, kuten kaikki päivät täällä. Aluksi kerroin päivän teemasta, testi juoksu syke ja laktaattimittauksin, kerroin urastani ja siitä miksi olen täällä viettämässä kuukauden. Olivat kiinnostuneita opiskelustani Kisakalliossa, näytin netistä kuvia opistosta, saas nähdä saadaanko vieraita Portugalista. Luentojen jälkeen siirryimme Faron urheilukentälle jossa juoksutin kuntoilijat 3000m. Monet otti tosissaan, toiset otti tavoitteen juosta niin kuin juoksisi kovavauhtista lenkkiä, he olivatkin entisiä juoksijoita, jotka innostuivat laktaatti mittauksesta. Hauska päivä oli ja kaikki tyytyväisiä.

Tämä taitaa olla viimeinen postaus tältä reissultani, tämä työharjoittelu jakso antoi minulle todella paljon, kiitos siitä Kisakalliolle. Opin jopa Portugalia sanasen, sain tavata monta erilaista urheilijaa ja kuntoilijaa, opin toimiin rajoituksien viidakossa, ja varmasti sain itselleni periksiantamattomuutta lisää, jos olisi antanut periksi rajoituksille koronan vuoksi, ei tästä reissusta olisi tullut yhtään mitään. Se minkälainen olisi reissu ollut ilman koronaa, on turha miettiä. Henkilöitä jotka vaihtui useasti toiseen henkilöön, oli vain totuttava, sillä Etelä Eurooppalaiseen tapaan jo ilman koronaa on saanut siihen varautua että henkilö joka on luvannut tulla vaihtuu toiseen tai kolmanteen henkilöön, ja aika on käsite joka liikkuu tapahtuman mukaan, mutta minä omasta mielestäni selvisin, ja sain mielestäni paljon aikaa sellaista mitä tämän työharjoittelun tarkoitus olikin.

Nyt lopetan ja päätän blogini tällä erää, toivon että vielä tulevaisuudessa saan vastaavan




mahdollisuuden, kaikille jotka pohtivat vastaavaa kannustan heitä ottamaan haasteen vastaan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit