Korona , korona siellä, ja täällä, tämä viheläinen virus hankaloittaa kaikkia maailmassa. Ei tämä minun kansainväliseen valmennukseen tutustuminen ole niitä tärkeimpiä, mutta kun näin kauas matkusti olisi siitä kiva ollut ottaa kaikki irti. Rajoitukset alkavat haitata jo normaalia elämää täällä Portugalissa, viimeisenä kolmena iltana en ole päässyt syömään ilman että tekisin Koronan pikatestin, joo, kyllä ymmärrän mutta...testit on ollut negatiivisia ja olen muutenkin yrittänyt omalta osaltani taistelua Covid19 vastaan, nyt tuntuu hyvältä kun otin ja sain kolmannen rokotuksen ennen lähtöäni. Sellaisen ajatuksen vielä heitän tästä viruksesta, ymmärrän kaikkia rokotettuja, ja niistä kieltäytyjiä, mutta väkisin tulee mieleen miten tästä päästään eroon ilman yhdenmukaista toimintaa, rajoitukset laittavat monia yrittäjiä ahdinkoon, sellaiseen mistä ulospääsy vaatii jo ihmeitä tulevaisuudessa, omat ongelmat tuntuvat siinnä pieniltä.

Aloitin postaukseni sanalla Korona, joten itse toimintani täällä on ollut rajoitettua, olen silti toiminut valmentajana ja harjoitellut sitä nyt viime päivät kotimaisin voimin. Täällä on useita kymmeniä nuoria juoksijan alkuja ja olen yrittänyt heitä auttaa kokemuksellani, on hieno huomata että urani kiinnostaa ja arvostusta saan. Toissa päivänä autoin nuorta juoksija tyttöä 10km kiihtyvässä lenkissä, harjoitusta josta itsekkin pidän, ja omilla valmennettavilla pidän sitä yhtenä tärkeimmistä harjoituksista. Harjoitus suoritettiin maantiellä, minä ohjasin oikean vauhdin, ja nuori juoksija tuli


perässäni, ohjattu harjoitus meni nappiin, onnistuimme yhdessä suoriutumaan harjoituksesta, myös nuori juoksija oli tyytyväinen, ja varmasti oppi siitä miten tämä harjoitus oikein tehdään. 

  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit